Фирмен Каталог в Интериора НЕТ

Включи се сега ->>>
Азбучен Индекс
Последно Добавени в Каталога

Kids Land

Добавена в Доставчици

Фирмата е с установени дългогодишни традиции в производството на широка гама метални изделия. Дейността и включва производство на: банково оборудване, метални сейфове – канцеларски и огнеупорни, блиндирани панцерни и трезорни врати, решетки, кафези и клетки, метална дограма и метални конструкции, детски игрални съоръжения, спортни съоръжения и др. Фирмата е важен фактор в производството на високо-стандартни
Прочети повече

Тера Арс

Добавена в Строителни Фирми

Тера Арс
Чрез нашата компания се стараем да осигуряваме първокласно обслужване на всеки един етап, от проектиране до практическо изпълнение в областта на природния инженеринг. Ние поддържаме портфолио от ранообразни инженерингови решения, основаващи се на научни знания и приложно ноу-хау.
Прочети повече

Фин Сервиз

фин сервиз българия
Фин Сервиз е център доставка и монтаж на бойлери от марките Tesy, Eldom Invest, Atlantic, Diplomat, Ariston.
Фирмата е и оторизиран сервиз на продукти с марките Tesy, DeLongi, Ariete, KENWOOD, Raider Power Tools, AIRELEC.
Прочети повече

Вентилатор.БГ

вентилатор бг
Вентилатор БГ е българският сайт за вентилатори. Тук могат да се намерят както малки вентилатори за битови и търговски цели. Също така могат да се намерят и индустриални вентилатори с голям капацитет.
Прочети повече

Котли на пелети Тангра

котли на пелети тангра
Фирмата разполага със специализирани отдели за конструиране на нови продукти, проектиране и проджект-мениджмънт на проекти и обекти, две производствени предприятия в гр. София, добре оборудвана HVAC лаборатория за изпитания на съоръжения за вентилационни и отоплителни инсталации, търговско-консултантски центрове в София, Варна и Бургас.
Прочети повече

Ареал Пойнт – Проектиране и Строителство

Добавена в Строителни Фирми

Ареал Пойнт
Ареал Пойнт ЕООД е компания, която предлага консултантски услуги в областта на строителството. Натрупаният опит в различни проекти дават гаранция за качество, надеждност и отлични резултати. Важна част от екипа е и лицензиран оценител на недвижими имоти. Ние се поставяме в услуга на клиента и защитаваме неговите интереси. Основните направления, които екипа на фирмата поддържа
Прочети повече

Ирис Дизайн ЕООД

IRIS DESIGN LOGO
Досегашният ни опит и практика ни дават възможност да отговорим на изискванията на нашите клиенти за качество, креативност и професионализъм, като не се ограничаваме в стиловите разработки на индивидуалните проекти и с готовност приемаме нови предизвикателства.
Прочети повече

Тангра – Вентилация, Отопление и Климатизация

Тангра - Отопление, Вентилация и Климатизация
„ТАНГРА - АВ” ООД е частна компания, която е специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителна техника, създадена през 1989 година.
Прочети повече
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste