Kids Land
Интернет страница: www.detski-saorajenia.com

Фирмата е с установени дългогодишни традиции в производството на широка гама метални изделия. Дейността и включва производство на: банково оборудване, метални сейфове – канцеларски и огнеупорни, блиндирани панцерни и трезорни врати, решетки, кафези и клетки, метална дограма и метални конструкции, детски игрални съоръжения, спортни съоръжения и др.

Фирмата е важен фактор в производството на високо-стандартни метални изделия за дома и офиса, произвеждани съобразно българските и международни стандарти за качество.

Широката производствена гама включва изделия за сигурност като: метални, бронирани-трезорни и блиндирани врати, метални каси, огнеупорни сейфове, архивни шкафове, канцеларски и професионални секретни сейфове с висок клас на обезопасеност и сигурност, банково оборудване. Модификацията на вратите произвеждани и предлагани от Нас включва над 25 различни вида, касите, сейфовете и трезорите са над 50 модела с различна степен и клас на сигурност. За нуждите на промишлеността фирмата предлага тъкани телени сита, мрежи-рамки за монофилтри, охранителни и декоративни решетки, рекламни пана и билборди и др. Фирмата работи с висококачествени материали, български и вносни заключващи механизми от реномирани марки.

В дългогодишната си практика се стремим да налагаме на пазара и използваме продуктите на доказали качеството си български производители на заключващи механизми, брави и устройства. Имаме наблюдение че те се приемат изключително добре и са предпочитани от нашите клиенти поради високото си качество и конкурентната цена. Производството и пласмента на утвърдената ни продукция е добра основа за реализиране продажби на предлаганите от Вас продукти

Във фирмата работят над 70 високо квалифицирани специалисти, по- голяма част от които са в нея от създаването. Материално-техническата база включва 2 производствени цеха собственост на фирмата, основен офис и фирмен магазин в гр. София както и в Варна и Троян. Фирмата има добре разработена и изградена търговска и клиентска мрежа в регион София и в страната и утвърдени позиции в по–големите градове. Фирмата има 4 търговски представителя обхващащи пазара в почти цялата страна, които успешно разширяват търговската ни мрежа.

Производството се извършва с висококачествени съвремени машини и съоръжения. Тези фактори Ни извеждат като една от водещите фирми както на българския така и на международния пазар. Доказателство за професионализма и качество на фирмата са многобройните клиенти в страната и чужбина. Фирмата развива външнотърговските си контакти и поддържа бизнес отношения с партньори в Канада, Израел, Сащ, Малта и др.

Фирмата изнася продукция в Румъния и има добри позиции и на претенциозния немски пазар. В момента насочваме усилията си за разширяване на контактите и с др. страни от ЕС и ЕО.

Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste