Скъпи ли са услугите „кърти, чисти, извозва“?

От ideamax на 10 април 2020

Известно е, че провеждането на един цялостен ремонт е свързано с отделянето на огромен ресурс от всякакъв тип – време, нерви, пари. Докато времето и нервите са що-годе безплатни, то парите са показател, който не може да бъде пренебрегнат.

Ако сте в ситуация, в която освежавате жилището си, то неизменно ви трябва професионална намеса. В този момент, когато се опре до търсене и наемане на фирма, изпълняваща услуги от този сорт, трябва да се подходи внимателно.

В първия момент, човек се замисля най-вече за цената, която трябва да заплати. Не крийте този факт. Известно е, че особено масовият българин първо се вълнува от това.

Думата „бюджет“ винаги е звучала страшно за хората. Трябва да се изчисли първоначалното вложение. Хубаво би било да имаме заделена сума, която обикновено е в графата „ако се наложи“.

Често, хората, намиращи се в строителния сектор, знаят това и измислят всевъзможни „тарикатлъци“, имащи за цел клиентът да се оплете в мрежите на бизнеса. Това се извършва от край време.

Липсата на морал в този бранш през последните години намали рязко броя на хората, търсещи професионални строително-ремонтни услуги. За щастие, фирмите са като спасителен пояс за онези, търсещи качественото и любезно обслужване в т.нар. „мръсна работа“.

Кърти чисти извозва

Скъпо ли е да се възползваш от „кърти, чисти, извозва“?

Любимият и редовен отговор е „зависи“. Зависи от обема на работата, зависи от обекта, на който се работи, зависи от локацията. Малко са етичните фирми в сектора, като Stroizone.com, които не променят цената в зависимост от тези изброени показатели.

Това е така, защото професионалните фирми, предлагащи услугата „кърти, чисти, извозва“, приемат почистването на остатъчните строителни материали като тяхна мисия. Дори не толкова като услуга, а като природосъобразно задължение.

„Евтиното излиза скъпо.“

Професионалистите знаят това. Поради тази причина създават за клиентите си такива условия около услуги като кърти чисти извозва, че от тях да има възможността да се възползва всеки.

Това се прави с цел след всеки ремонт да може да се изчисти качествено, без да остават различни строителни отпадъци в междублоковите пространства и около контейнерите за боклук.

Опитните в бранша правят нещата така, че да се вместят във всеки бюджет. Именно там си проличава професионализмът. За фирмите, предлагащи услуга „кърти, чисти, извозва“ не са важни толкова доходите около нея, колкото почистването след ремонта да е наистина качествено и по този начин природата да остане непокътната.

Следващия път, когато се замислите над това дали няма да е прекалено сложно за бюджета ви да изчистите професионално след вашия ремонт, то помислете колко скъпо би могло да струва това на природата.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste