Монтаж на вана – за какво да внимаваме

От ideamax на 6 май 2019

Монтаж на вана в София от MegaVik.comКакво по-хубаво от това да имате собствена вана, в която да се отпуснете и релаксирате след изморителното ежедневие? Звучи примамливо и не е трудно да намерите това, което отговаря на нуждите и очакванията ви.

Ще се опитаме да ви дадем основните насоки, които да направят процесът по монтаж на вана лесен и безпроблемен.

Ако ремонтирате банята си, още на етап проект трябва да се заложат основните изводи за вода, както входни, така и изходни.

Размерите не са за пренебрегване. Съобразете внимателно размерите на помещението, за да знаете и максималните такива на бъдещата си вана.

Професионален монтаж на вана – има смисъл да е така

Ако сте готови с всичко и ваната чака само да бъде монтирана, може да се обадите на професионална ВиК фирма в София или във вашия град, за да сте сигурни, че всички стъпки са изпълнени. Само така ще може да се наслаждавате на дълга и безпроблемна употреба.

Фирми, като MegaVik, които са на пазара на този тип услуги, могат да се похвалят с опита натрупан от инсталирането на хиляди вани и ето за какво трябва да отваряте очите си, докато това се случва.

От може би най-голямо значение е да сте абсолютно сигурни, че връзките между тръбите и ваната са добре затегнати.

Това важи и за отходната тръба. В противен случай рискувате наводнение както във вашия дом, така и в съседните апартаменти.

Ако новата ви придобивка има електронно управление на функциите е също толкова основополагащо да имате правилно поставените изводи за ток.

Те трябва да отговарят на всички изисквания за инсталациите в мокри помещения. Не е нужно да ви обясняваме защо токът може да е опасен в банята.

Дребните детайли, които не трябва да се пропускат

Нещо, което много хора пропускат, но не е за пренебрегване е нивелацията. При ваните тя е важна не по-малко от нивелацията на един електроуред като пералнята. например.

Правилното поставяне е важно както за стабилността на самата вана, така и ако предстои фугиране.

При поставянето на уплътняващата смес всичко трябва да е заело финалното си място. Представете си какво ще стане с фугите, ако се окаже, че при всяко ползване ваната леко помръдва?

Има още безброй аспекти и дребни детайли при един монтаж на вана, с които не само, че няма как да сте запознати, но не сте и длъжни.

Ако искате бърз и професионален монтаж, опитните служители на MegaVik.com могат не само да го сторят вместо вас, но и да ви осигурят последваща гаранция на всяка извършена дейност.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste