Създайте баня в цветовете на любимия ви сезон

От Интериора НЕТ на 9 февруари 2018

Зеленината на пролетта, яркото слънце на лятото, лилавото на есента или ясното синьо на зимата – цветовете създават настроение, предизвикват емоции в нас и са идеални за персонализиран дизайн за баня. Вдъхновени от бунта от цветове през различните периоди от годината, онлайн магазините за мебели, аксесоари и санитарен фаянс за бани откриват възможности за проектиране на бани. Института по цветове Пантон всяка година оповестява кои цветове са най-популярни според тенденциите. Можете да изберете най-подходящите варианти за вас от множество цветове и да се създадете уникален, хармоничен интериорен дизайн в банята.

Ако вашия любим сезон е пролетта, то свежите, естествени и ободряващи цветове ще ви накарат да се чувствате най-щастливи. С пролетта хората свързват главно нюансите на зеления цвят. Мебелите, оборудването и довършителните работи в живите зелени нюанси на мента, кедар и зелен чай ще донесат свежест и пролетно настроение в банята.

В случай, че вашият любим цвят е лятото, то топлата, благородна жълта цветова гама създава весела, оживена атмосфера. С душ кабина или вана в жълти нюанси на бадем, лимон или горчица, слънцето ще блести в банята. С топли нюанси банята ще се изпълни със слънчева светлина и позитивно настроение.

През есента, когато природата оцвети листата в нюанси на червено и розово, сърцето на всеки човек започва да тупти по-силно. Обвивките на магическите розови нюанси на пудра, роза и балетно розово ще създадат романтично настроение във вашата баня. За есента ще напомнят мебели в магичния червен нюанс божур.

Прозрачният свеж син цвят създава невероятно тиха атмосфера и е идеален за хората, които обичат най-много зимата. Мебелировката в грандиозни нюанси на синьото мъгла, скреж и океан превръщат банята в място за почивка и релаксация. С цвят на облаци, мебелите в банята изглежда така сякаш се носят в небето.

Съществуват и непреходни, класически цветове. Сивите и черни нюанси са въплъщение на съвременната класика в дизайна на бани. Тяхната практичност и сдържаност ще бъдат подходящи за всяка баня. Плочките, мебелите и санитарните елементи в луксозни черни или сиви тонове ще придадат на банята финес и елегантност.

Източник: vsichko-za-baniata.com

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste