Нови климатични системи след реконструкция на зала 272 на Юридическия факултет на Софийски Университет „Св. Климент Охридски”

От Интериора НЕТ на 7 май 2015

Климатични и вентилационни системи на зала 272 на Юридическия факултет на Софийски Университет „Св. Климент Охридски”Зала 272 в Софийският университет вече е изцяло с нов облик. Това е най-голямата лекционна зала в Алма Матер, с капацитет от 715 места.  В нея се провеждат студентски изпити, избират се ректори и се готвят бъдещите юристи на България.

Наскоро приключи цялостната реконструкция на залата (архитектурна и технологична). Финансирането се извърши от фондация „120 години Юридически факултет при СУ „Св. Климент Охридски””. Мащабната ремонтна дейност бе изпълнена по случай честването на 120-ата годишнина на факултета.

Технологичната модернизация на залата бе свързана и с подмяна на климатичното и вентилационно оборудване.

Фирма Тангра проектира, произведе и монтира цялостно решение за вентилация и климатизация на залата. Като част от новата вентилационна система са вградени централен централен въздухоподаващ блок, въздуховодна мрежа,шумозаглушители, огнепреградни (противопожарни) клапи и много други компоненти.

Повече информация можете да видите Климатични и вентилационни системи на зала 272 на Юридическия факултет на Софийски Университет „Св. Климент Охридски”.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste