Сайтът Ventilator.bg вече с нов дизайн

От Интериора НЕТ на 15 януари 2015

вентилатор бгЕлектронният магазин Ventilator.BG вече е с изцяло обновен дизайн и допълнителни възможности.

Ventilator.BG е онлайн магазин за вентилатори и системи за отопление, който предоставя възможност на българския потребител да се довери на водещи световни марки. Освен това потребителя може да направи своя избор на продукти със световно признатата българска марка ТАНГРА

С новата визия сайтът предоставя нови възможности за навигация и избор на желани продукти. Сега вече лесно можете да направите своя избор между битови вентилатори, индустриални вентилатори, въздушни завеси, решения за вентилация, отопление, аксесоари и флексибъл.

Всеки продукт е с детайлно описание и снимки с отлично качество, също така ако той се предлага с различни размери потребителя може да го посочи. Освен това секцията характеристики предоставя техническите параметри в обобщен и ясен вид.

Онлайн магазина Ventilator BG можете да разгледате тук.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste