ECOAIR DESIGN – едно отлично решение за вашата баня

От Интериора НЕТ на 11 септември 2014

ECOAIR DESIGN 100-1Искаме да се отървем от досадната влага и мухъл в банята, но все забравяме да включим или да изключим вентилатора – новият вентилатор ECOAIR DESIGN производство на S&P Испания се грижи за това.

Моделът ECOAIR DESIGN 100 H с вграден датчик за наличие на влага и таймер е снабден с пет скоростен EC безшумен двигател с изключителни ниски стойности на консумирана енергия – от 1 до 7 W. Вентилатора е центробежен, което осигурява добра работа и в случаи на по – дълъг хоризонтален участък на въздуховодната мрежа. Свободният му напор е между 40 и 100Ра. Той може да работи в два режима:

1. Ръчна настройка – потребителя настройва сам желаната скорост за работа на вентилатора. В този случай при прекъсване на ел. захранване вентилатора работи толкова време, колкото потребителя е задал (от 1 до 30 мин.), ако за това време количеството влага е над настроеното – той подновява своята работа.

2. Автоматичен режим – вентилаторът работи постоянно, като при наличие на влага работи на максимална мощност. Когато влагата започне да намалява вентилаторът модулира мощността до първа скорост , при която консумираната мощност е 1 W/h. Този режим осигурява постоянно добра атмосфера в банята, предотвратява поява на плесен, мухъл и неприятни миризми.

ECOAIR DESIGN 100-2Вентилаторът се предлага с четири цветни ленти – синьо, червено, зелено и жълто.

Особено важно е да се осигури приток на въздух в банята посредством процеп под вратата, трансферна вентилационна решетка или самата врата да се оставя леко открехната.

Поради големият интерес ви предоставяме и директния линк за поръчка на вентилатори ECOAIR. Можете да поръчате избрания модел на този линк.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste