Въздуховоди AFS, когато проектирате помещение

От Интериора НЕТ на 5 август 2014

въздуховоди AFS от фирма ТанграПри проектирането на едно помещение трябва да се вземат предвид и множеството инсталации, необходими да осигурят комфорта на обитателите.

Вентилационните и климатични инсталации изискват относително много място, поради което трябва да им се обърне специално внимание. Изградени от множество компоненти, те често остават скрити в окачени тавани или други контруктивни елементи.

Едни от тези компоненти са гъвкавите въздуховоди. Те улесняват свързването на главните съоръжения от инсталацията с крайни елементи, като решетки, дифузори и др.

Фирма ТАНГРА е изключителен представител на AFS Flexible Duct Co. AFS е един от лидерите в света, специализиран в производството на гъвкави въздуховоди с разнообразно проложение.

Въздуховодите се изработват от няколко слоя алуминий и полиестер, което ги прави изключително здрави. Най-разпространени са кръглите гъвкави въздуховоди. Прикрепени посредством монтажни скоби към плочата, те лесно могат да бъдат скрити в окачен таван или други елеметни на интериора. Въздуховод ALUAFS hygiene tangraВъздуховод ALUAFS rectangular tangra

Ново в сферата са гъвкавите въздуховоди с правоъгълно сечение ALUAFS.70 RECTANGULAR и AFS-ALU HYGIENE.

Всички модели притежават сертификат за пожароустойчивост.

5 препоръки за избор и покупка на въздуховоди от серията AFS:

  • Съотношение цена/качество без конкуренция на българския пазар.
  • Улеснен монтаж
  • Всички продукти са с гарантиран произход и сертификат
  • Висока температуроустойчивост – до 150°C за различните модели
  • Фирма ТАНГРА гарантира професионална и експертна консултация при избора на инсталации и съоръжения.

 

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste