Интериорен дизайн на магазин “Майстори Месари”

От Интериора НЕТ на 4 септември 2013

магазин за месо "Майстори Месари"В този проект специалистите от ИРИС ДИЗАЙН са съчетали ретро елементи в интериорната и екстериорната част на магазина за месо. По този начин се създава изглед от 20-те и 30-те години на миналия век. Магазинът ще се отличава с индивидуален чар и атмосфера.

Марката “Майстори Месари” напълно се идентифицира с интериора и екстериора на магазина.

Меките цветове и играта на светлината допринасят за уюта на магазина. Вътрешното разпределение е направено с мисъл и удобство за клиента и персонала на магазина.

Външната част е предвидена със стълба с парапети от ковано желязо и дървени стъпала. От двете страни са предвидени саксии за цветя за още по-добър изглед.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste