Климатици Mitsui – правилният избор за всеки интериор

От Интериора НЕТ на 11 юли 2013

климатици mitsui от танграГорещото лято вече е тук и все по-често търсим начин да избягаме от високите температури у дома. Идеалният начин за охлаждане през топлите месеци, чрез избора на оптимална температура и влажност на въздуха, носи едно име – Mitsui. Със своята инверторна технология климатиците на Mitsui осигуряват точно необходимото количество енергия, нужно за да се постигне желаният вътрешен климат.

Освен, че са изключително лесни за инсталация и извършват качествено филтриране на въздуха, всички модели с марката Mitsui притежават удобен дигитален дисплей, чиито външен вид подхожда на всяко помещение. Дистанционното управление е много лесно за употреба и е изцяло в бял цвят, тяло на климатиците от серията Digital Gold подхожда на всички цветови решения за стени в дома ви. Ниските нива на шум, които са характерни за всички модели на Mitsui не нарушават спокойствието в помещенията, а напротив – създават допълнително усещане за комфорт, чрез постоянното доставяне на чист и свеж въздух за цялото семейство. климатици mitsui от тангра

Моделите Titanium Design също са идеална комбинация от характеристики и дизайн, като се предлагат в два варианта – за единичен сплит апарат и мултисплит система.

Подходящи са за инсталиране на всяко място и притежават най-висок енергиен клас А+А. Моделът Titanium притежава отварящ се преден капак, което го прави красива част от интериора на дома ви като заедно с това сивият цвят на тялото му го отличава от повечето модели климатична техника.

Инверторната технология осигурява най-ниската консумация на енергия, съчетана с висока ефективност, което позволява бързо достигане и поддържане на избраната температура. Климатиците на Mitsui са едно наистина добро решение при избор на високоефективен продукт, който освен това да бъде в синхрон с цялостния интериор в дома ви.климатици mitsui от тангра

И тъй като лятото е в разгара си и слънцето горещо препича, екипът на ТАНГРА иска да зарадва своите клиенти с една добра новина! Климатиците “Mitsui” вече имат нова, по-ниска и лятна цена!

Така, че … ако обмисляте климатик, за прохлада през лятото, но и за да се топлите през преходните и зимни месеци сега е момента да се обадите и да заявите оглед за монтаж!

София: 02 925 05 99
Варна: 052 611 767
Бургас: 056 86 12 00
Мобилен тел: 0887 73 73 75

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste