Софтуер за избор на климатична техника Hitachi от „ТАНГРА” и “Hitachi Air Conditioning”

От Интериора НЕТ на 14 юни 2013

Apli_Yutaki_S_9a-300x168При реализацията на интериорните проекти вече може да се избере и подходящо решение за климатична техника.

Сега фирма Тангра, съвместно с Hitachi Air Conditioning предоставя възможност за безплатно използване на софтуер за избор на климатична техника.

Удобството при този програмен продукт е наличието на три основни версии – за дома (Hi-ToolKit for Home), за търговски сгради(Hi-ToolKit for Business) и за индустриални помещения(Hi-ToolKit for Industry).

Невероятната програма дава възможност и за визуализация в схематичен вид на системата. От самия екран на програмата можете да разпечатате готовата схема и да бъде приложена към проекта.

Повече информация можете да прочетете на официалния блог на фирма Тангра на този линк.

 

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste