Икея с ново 20-се, реклама на Слънчев Бряг!

От Интериора НЕТ на 15 март 2013

магазин-икеяМебелният гигант “Икея” се старае да е в светлината на прожекторите. Икея имат реклама тематично насочена към нашия черноморски курорт Слънчев Бряг.

Не знам как е вдъховена тази идея. Нито какво я е породило, но можете да изгледате клипчето и да прецените сами.

И задача с повишена трудност – Открийте връзката със Слънчев Бряг.

Ето го и самото видео.

Няма да коментираме подхода на Икея. То се видя какви ги вършат.

Това обаче, което не ни допада много е че превръщането на курортите ни в мутробарокови средища с щрих от склуптори от бетон отблъсква туристите. Също така държавната подкрепа на тези динамични застроявания и унищожаване на природни дадености, забележителности и курортни места ще срине туристическия бранш, както и ще унищожи самата природа.

Любимите ни коментари под видеото са:

Българската мафия го направи, така както е. Те създадоха името Слънев Бряг и го направиха най-доброто място за парти в България. Посещавал съм България 5 поредни лета и вече направо ми писна от него. Лозенец е много по-добро място в момента от Слънчев Бряг.

Беше хубаво място преди българската мафия да дойде и да го превърне в бетонна джунгла.

Надяваме се да не даваме поводи за подигравка по света и у нас.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste