Интериорен Дизайн на офис в град Поморие

От Интериора НЕТ на 1 декември 2012

Офис-в-град-Поморие-001Да се чустваме добре докато работим е важно и необходимо условие за добрите резултати в ежедневните задачи.

Още един невероятно изпълнен проект от водещата компания за интериорен дизайн и проектиране IRIS DESIGN

Меките форми и съчетанието на светлина и цветове резултат от съвместната работа на специалистите от IRIS DESIGN и клиента създаде страхотно място за работа.

Наред из всички помещения независимо от тяхното предназначение се усеща чуство за простор и комфорт.

Умело е използвана светлината като водещ елемент на цялостното изпълнение.

Изборът на мебели е от решаващо значение за ползотворна работа. В този проект водещ момент е ергономията, която се усеща на всяка крачка.

Светлите тонове и съчетанието на цветове и декоративни елементи не уморява окото и придава един индивидуален стил. Всеки гост или партньор на фирмата веднага ще се почуства на място и като у дома си.

Постарали сме се да изберем ключови картинки за илюстрация на този интериорен проект.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste