Проект за интериорен дизайн на Австрийска Пекарна SCHATZ в София

От Интериора НЕТ на 16 ноември 2012

Австрийска Пекарна SCHATZ В София вече отвори врати австрийската пекарна SCHATZ!

Софиянци и гости на столицата могат да се насладят на автентични хляб, сладкиши и напитки с австрийско качество. Тук можете да пийнете чаша горещо кафе „Юлиус Майнл” за начало на работния ден с вестник в ръка.

Ароматният букет от ухания на прясно изпечени хлебни продукти и сладкиш в съчетание с неповторимата атмосфера сякаш ви пренасят в приказките.

Времето в пекарна SCHATZ тече по особен начин. Част от приятното усещане е интериорния дизайн дело на специалистите от IRIS DESIGN в екип от страна на клиента.

Меката и ненатрапваща се атмосфера е резултат от умела комбинация на модерни и традиционни елементи на стара Виена. Това късче Виена в центъра на София ще ви “принуди” за момент да оставите мислите за работа и тревоги, а просто да се насладите на чаша топло кафе и австрийски сладкиши.

Топлите цветове и играта със светлината помага на сетивата на посетителя да се отпуснат и да подобрят неговото настроение.

Вътрешното разпределение е обмислено с вкус и прагматичност. Независимо дали искате да седнете за момент с приятели, да прекарате кратката си работна почивка или само да си купите нещо за вкъщи има място за всички.

Умело проектираните витрини и пространство дават пълен изглед на всички продукти и лесен избор.

Уютните масички в съчетание със специалните столове и неповторимия интериор ви пренасят направо във Виена. Само с излизането през вратата и сте на улица Грабен.

Едно място проектирано с вкус и желание за отмора или работна среща – Виена в София.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste