PelletBoilers.BG – уебсайтът за котли и бойлери на пелети с изцяло обновена визия!

От Интериора НЕТ на 28 октомври 2012

pelletboilers-bg - пелетни котлиPelletBoilers.BG, българският сайт за пелетни котли от няколко дни е с обновен дизайн и цялостен изглед.

Дизайнът на PelletBoilers.BG се характеризира с меки цветове, които са съчетани по такъв начин, че да не натрапват и да не дразнят окото на потребителя. Подходящите цветове помагат за по-ясно и леко възприемане на текстовата информация, като същевременно снимковите и мултимедийни материали са съчетани умело и с вкус.Новите функционални възможности на сайта дават едно ново усещане на потребителя. Лекото и удобно за работа меню е разположено по подходящ начин с интересни анимирани ефекти.

Галерията предлага удобен начин да се разгледат различните продукти и цели инсталации.

С тази версия на уебсайта PelletBoilers.BG е направена секция Новини за интересни материали и статии.

Много удобно в долната част на сайта са направени линкове към страниците в социалните мрежи, но по-интересния е линка към канала на PelletBoilers.BG в You Tube. Там потребителите могат да видят различни интересни видеоматериали.

Когато разглеждате долната част на сайта се появява стрелка, която удобно ще ви помогне да се придвижите обратно в горната част.

Новият PelletBoilers.BG е удобно място за избор на пелетни котли, системи за отопление на биомаса и всякаква допълнителна информация.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste