Решения за отопление, които се вписват в интериорния и екстериорен дизайн от Тангра

От Интериора НЕТ на 11 октомври 2012

Инфрачервен нагревател

Реализацията на един интериорен проект има различни етапи и аспекти. Съобразяване с изискванията на клиента, предназначението на помещенията, както и околните пространства в съчетание с тераси и балкони и още много много други.

Напоследък така актуалните промени в Закона за Здравето, които забраняват тютюнопушенето на обществени закрити места са вече фактор при взимането на решения за тяхното оборудване.

Тези тенденции вече започнаха да се взимат под внимание в изготвянето на сериозен и професионален интериорен проект.

Оформянето на откритите пространства, като дворове, тераси и други вече се подчиняват на принципа за целогодишно ползване. В топлите месеци през годината са необходими различни видове аксесоари – чадъри, тенти, навеси и прочие.

Специалистите от фирма Тангра вече имат отговора, който е в съчетание с оформлението на откритите площи на зведения, офис и жилищни сгради.

Едно отлично решение за зимните месеци са различните видове инфрачервени отоплителни уреди. Тяхното използване ще осигури комфорт и уют в съчетание с приятна температура на посетителите на всяко едно заведение, което има открити части. Инфрачервените отоплителни уреди ще помогнат на всяко едно заведение да не загуби своите клиенти, които са заклети пушачи. Освен това е приятно да ти е топло на открито през зимата и само на няколко метра да има хубав и красив сняг като от приказка.

Инфрачервен нагревател HE3-2000 S&PИнфрачервените отоплителни уреди са особено подходящи за зимните курорти, тъй като има модели, които могат да бъдат монтирани и на чадър. При монтиране на чадър се получава един вид топъл „душ“ цилиндър, който придава уют и комфорт на посетителите. Много удобен момент е че тези уреди при сгъване на чадърите се сгъват и те, също така могат да бъдат монтирани на отделна стойка като по този начин може да се обособи зона за пушене извън офис сграда.

Устройствата могат и да се монтират на стойка прикрепена за таван, а чупещото им рано позволява насочено управление на топлинния поток. Не на последно място удобство е и възможността за контрол посредством дистанционно управление.Инфрачервен нагревател HE-2400 S&PИнфрачервен нагревател HE-1800 S&P

Други модели инфрачервени отоплителни уреди могат да бъдат монтирани на стена, като по този начин няма да пречат и да заемат място.

Уредите са подходящи за отопление и на зимни градини, тераси и не на последно място спомагат за обособяване на отоплени зони в производствени площи, халета, складове, товарни рампи и други.

Основното преимущество на инфрачервеното отопление е, че топлината се предава директно върху хората и предметите около тях, без да се загрява въздуха.

Можете да видите различните модели по-долу на картинките. Допъллнителна техническа информация можете да видите тук на този линк.

Инфрачервен нагревателИнфрачервен нагревателИнфрачервен нагревателИнфрачервен нагревател

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste