Интериорен дизайн на бирария Ale House в Paradise Mall в София

От Интериора НЕТ на 14 септември 2012

бирария Ale House в Paradise Mall, София - кът СкандинавияВеригата бирарии Ale House отново се довери на фирма IRIS DESIGN, доказала се многократно при изпълнението на индивидуални и уникални интериорни решения.

Проектът се осъществи в синхрон на двата екипа на IRIS DESIGN и екипа от страна на клиента.

Заведението има обща площ от 900 квадратни метра обща площ. От които около 1/3 ще бъде оформена като тераса с изглед към Витоша планина и Южния парк.

Ale House вече има запазена основна линия във вътрешния дизайн и атмосфера, която съчетава комфорт и уют. Специалистите от IRIS DESIGN запазиха основния изглед, който бе надграден с нови идеи и концепции.

Заведението ще може да  приюти 300 клиенти и просторното помещение ще предложи отлична атмосфера за прекарване на приятни мигове на чаша бира.

Като много клиенти аз обичам да имам простор и в този случай високия таван, който подходящо е запазен и вписан в интериорния проект ще се запази.

Интересното при интериорния прокет за бирария Ale House е вътрешното обособяване на различни тематични зони посветени на държавите Чехия, Германия, Англия и Ирландия. Тези държани не са избрани случайно а просто заради дългите традиции свързани с производството и разпространение на пиво. Всяка от зоните на държавите производители на бира е оформена с характерни символи, собствена атмосфера и в допълнение указателни табели улесняващи ориентацията на клиентите.

Черешката на тортата в проекта е допълнително оформената зона Скандинавия с характерен викингски стил. В средата стои един внушителен викингски кораб с маси за клиенти в него и знамнето на бирартията гордо извисяващо се на мачтата.

Разбира се предвидена е сцена за изпълнения с музика на живо допълваща уникалната атмосфера на бирарията.

За по-специални клиенти е предвидена иа ВИП зона с комфротни мебели и уникална собствена атмосфера. Може да се използва за различни събития или просто да се проведе делови разговор в спокойна обстановка. Част от тераса е предвидена за ползване от вип клиентите.

Санитарните помещения също не са подминати от интериорното докосване. Те са решени със собствена атмосфера и осветление даваща едно ново цялостно усещане.

Външният изглед на бирария Ale House е в синхрон с визията на целия Paradise Mall. За дългосрочното използване на терасата е предвиден специално проектиран ветробран и допълнителна постоянна покривна конструкция от солидни материали.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste