Свеж и актуален вътрешен дизайн на Апартамент в Хасково

От Интериора НЕТ на 2 август 2012

дизайн на всекидневна в апартамент в град хасково от ирис дизайнОще един прекрасен проект за интериорен дизайн и оформление на жилищно пространство. Проектът представлява интериорно решение на апартамент в град Хасково. Различни помещения са решени в индивидуален стил със собствен характер и дух.

Всекидевната, където се предполага да се събира цялото семейство е в съчетание на меки тонове придаващи усещане за комфорт. Допълнителната възможност обилната дневна светлина да прониква безпрепятствено допълнително предразполага за това човек да се чувства удобно и приятно.

Експертните консултанти от ИРИС ДИЗАЙН са се погрижили за това да се чувства удобно човек и докато се храни. Трапезарията е решена с идея за простор в близост до прозореца. По този начин в светлите часове на деня дневната светлина е допълнителен щрих към цялата композиция.

Кухненският бокс държи основната линия на белия свят с допълнителни нежни лилави акценти преплетени в една балансирана комбинация.

Спалнята е мястото за здравословен сън и зареждаща почивка. Тук са съчетани топло цветове и материи предразполагащи за почивка и отмора. В това помоещение също не е пренебрегната ролята на дневната светлина.

Детската стая е проектирана като кътче от друг свят! Веднага можем да разберем, че това е детска стая.  Съчетани са весели цветове пораждащи настроение и комфорт. Разбира се има и късче небе. Обособен е кът за работа с удобно бюро и столове и кът за почивка с комфортни легла.

Мястото, където дори и царя ходи сам е комбинирано с живи цветове и игра на светлината. Тук комфорта е всичко. Пространството е решено с идея за удобно ползване.

И накрая, за да се озове в този разкошен свят човек на влизане в апартамента преминава през едно антре решено в нежни цветове и идея за ергономия.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste