Мебелен магазин ИКЕА отваря врати в София

От Интериора НЕТ на 31 август 2011

магазин-икеяМебелният гигант IKEA ще отвори врати на първия си магазин у нас. Магазинът ще отвори врати на 20 септември 2011г.

Новият магазин се намира на Околовръстен път 216, близо до кръстовището с Бистришко шосе и се простира на обща площ от 30 000 кв. м.

Амбицията на компанията е да предлага над 10 000 продукта.

IKEA ще открие около 350 нови работни места при откриването на първия си обект от веригата.

В съответствие със стандарта си на работа IKEA ще предложи у нас широка гама продукти с добър дизайн и широк ценови диапазон.

Веригата започна разпространението си на каталога за следващата 2012 година. Компанията има традиция в това отношение – каталогът се разпространява всеки месец септември и цените остават същите за цяла година (изключение правят промоционалните оферти). По този начин има смисъл потребителя да запази каталога и да се допита до него, когато му е необходимо.

По отношение на разпространението на каталога е малко натрапващо и дразнещо като подход да се закачат по вратите на апартаментите. Това го отдаваме на липсата на подходящи специалисти по рекламата.

В допълнение към магазина има и ресторант за над 500 посетители, кафене и магазин в който ще се предлагат оригинални хранителни продукти от Швеция, сладки и напитки.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste