Вътрешен дизайн на апартамент в Манастирски Ливади

От Интериора НЕТ на 19 август 2011

апартамент в квартал "Манастирски Ливади"Моят дом е моята крепост. Тази мисъл е станала нарицателно за това как се чустваме в дома си.

Съвременното ежедневие предполага и време за почивка и възстановяване след работните часове в условията на домашен уют. В този проект екипът от дизайнери от ИРИС ДИЗАЙН съвместно с клиента постигнаха реализацията на особен вид съчетание между форми и светлина.

Светлите тонове в които са реализирани мебелите придават усещане за простор и спомагат за “разширяване” на обема на помещенията.

Потокът от светлина в светлата част от деня достига до всяко кътче от помещенията в апартамента.

Осветителните тела с подбрани и с вкус и изящество по такъв начин, че да разпръскват мека светлина в тъмната част от деня.

Сервизните помещения и вградения гардероб са решени с максимално удобство и комфорт за живущите

Целият интериорен проект е реализиран от екипа на ИРИС ДИЗАЙН и с мисълта за ползваемост и ергономия по най-добрия начин.

апартамент в квартал "Манастирски Ливади"апартамент в квартал "Манастирски Ливади"апартамент в квартал "Манастирски Ливади"апартамент в квартал "Манастирски Ливади"апартамент в квартал "Манастирски Ливади"

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste