Интериорен дизайн на дневна

От Интериора НЕТ на 11 юли 2011

интериорен дизайн на дневнаНапоследък така модерната комбинация на кът за готвене с класическия хол образуват едно помещение за всекидневни нужди. Днес, това е сърцето на модерното жилище.

Ежедневието на едно семейство е фокусирано през повечето време в дневната чрез различни дейности. Всеки трябва да се чуства комфортно и “у дома си”.

Неизменният домашен уют е превъплътен в интериорното решение на всекидневната. Топлите цветове в комбинация с игра на светлината придават завършеност на помещението.

Специалистите от ИРИС ДИЗАЙН са взели предвид характера на дневната и особеностите на кухненската мебел в умело съчетание с типичните холски мебели.

През вечерните часове комбинацията от осветлението в кухненския кът с останалата част на дневната променя цветоусещането и комфорта за очите е осезаем. Осветлението променя атмосферата на помещенеито особенно, когато свети само кухенския кът или останалата част.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste