Конкурс за Интериорен Скрийнсейвър

От Интериора НЕТ на 19 април 2011

Сайтът Интериора НЕТ (www.interiora.net) обявява конкурс за интериорен скрийнсейвър-виртуална разходка.

Какво представлява Интериорен Скрийнсейвърът-Виртуална Разходка можете да видите, след като свалите файла оттук.

Скрийнсейвърът работа само под Уиндоус.

След като свалите файла е необходимо да го инсталирате. Инсталацията става като с десен бутон на мишката маркирате .src файла и изберете от контекстното меню Install. Или просто за да го видите можете да кликнете два пъти върху самия файл, където сте го свалили.

Всеки, който е наш фен на нашата страница в Facebook и/или е абонат на нашата емисия по електронната поща в Feedburner може да участва!

Всяка една фирма може да представи свой проект по електронната поща на електронен адрес orders@tivokoste.com.

Материалите се приемат до 00:00 часа на 30.04.2011.

И така, на печелившата фирма безплатно ще заснемем нейния интериорен проект, който се е класирал и ще го претворим в интериорен скрийнсейвър-виртуална разходка.

Освен това на нашата страница в Фейсбук ще представим победителя.

Също така скрийнсейвъра ще бъде предоставена на фирмата победител и ще бъде добавен за сваляне на сайта Интериора НЕТ, както и на нашата страница в Фейсбук.

На 01.06.2011 в 21:00 часа ще изтеглим на случаен принцип с помощта на www.random.org един от Вас, чийто проект ще заснемем.

За да участвате харесайте нашата страница в Фейсбук или станете абонат на нашата емисия по електронната поща в Feedburner (чрез формата вдясно).

Изисквания за участие:

1.    Да сте харесали нашата страница в Фейсбук и/или да сте абонат на нашата емисия по електронната поща.
2.    5-10 снимки в архив с големина до 5 МБ.
3.    Текст – описание на проекта.
4.    Кратко представяне на фирмата.
5.    Информация за контакт.

С участието си всеки участник декларира, че Интериора НЕТ може да ползва материалите за целите на уебсайта в това число и рекламна цел.

Скрийнсейвърът, който бъде изготвен ще бъде предоставен на печелившия, като Интериора НЕТ запазва всички права, в това число и рекламни такива.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste