Интериорен проект – Апартамент 18

От Интериора НЕТ на 12 април 2011

апартамент 18В последния интериорен проект на фирма “Ирис Дизайн” (за просторен апартамент в столичен квартал) класическата визия на решението е заменена с атрактивно и уникално по рода си (за всяко едно помещение) концептуално изпълнение.

Когато търсиш златната среда, балансирайки между няколко различни стила, както от геометрична, така и от гледна точка на цветовото оформление, рискуваш много. Но опитът си казва думата и екипът на “Ирис Дизайн” за пореден път доказва, че правилните съчетания и виртуозната финална визия са неща, на които държат и постигат с лекота!

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste