Тераса към “Touch Me” Bar & Dinner, Велико Търново

От Интериора НЕТ на 29 март 2011

Терасата към "Touch Me", Велико ТърновоНезависимо дали имате време за хубаво хапване в добра компания, или бързате и сте почитател на хапка на крак, цялостното въздействие на “Touch Me” ще ви докосне по уникален и неповторим начин.

Естественото продължение в развитието на пространственото оформление на “Touch Me” Bar & Dinner се явява неговата тераса –  един прозорец към градския живот. Терасата на заведението е един своеборазен оазис сред градския пейзаж.

Екипът на ИРИС ДИЗАЙН е създал проекта по такъв начин, че когато човек седне дори и за питие леката градинска атмосфера с нежен полъх на свежест предразполага за почивка, среща или просто обяд и  вечеря.

Типичната градинска плетена мебел в комбинация с малки възглавнички за по-голям комфорт, може да накара минувача да се спре за питие или дори за да опита нещо по-различно.

Какво е един оазис без палми? Картината се допълва от палмови растения подредени по специфичен начин.

И като финален щрих са добавени фенери за една наистина романтична атмосфера в тъмните мигове на деня. Фенерите разпервват плащ от светлини сред глъчката на лятната вечер.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste