“Biscuit Coffee” ver. 2.0, гр. Пазарджик

От Интериора НЕТ на 28 януари 2011

“Biscuit Coffee” ver. 2.0, гр. ПазарджикКафето е един от онези бързи и разумно “полезни навици”, които човек може да вплете в динамичното си ежедневие. Някои хора са превърнали пиенето му в машинален ритуал, поне според езика на тялото, за други – единственият начин да задържат съзнанието си будно, а за трети – чиста проба удоволствие.

В зависимост към коя от тези групи бихте се причислили, усещането и отношението ви спрямо кафето е напълно различно. Ако сте от тези, които не го пият само защото няма как да се събудят по друг начин, вероятно имате и предпочитания за качеството на напитката, както и атмосферата, в която я консумирате.

Biscuit Coffee”, гр. Пазарджик, е от онези уникални места, в които човек се влюбва още с първата си визуална среща. Не само предлага нужните уют и комфорт за извличане на перфектната наслада покрай малката чаша кафе, ами “проявява” интерес и към сетивността на цялата ви душевна нагласа.

“Biscuit Coffee” – синоним за релаксираща атмосфера от ново поколение. Модерна и чаровна визия, която в дълбочината си е съставена от изключително елементарни геометрични форми. Цветовете също подсилват усещането. Подбрани са близки както до характера на предлагания асортимент, така и до фините, лежерни колориметрични граници на възприемащото ги човешко око.

Новата концепция за “Biscuit Coffee”, изцяло създадена под творческия контрол на талантливия интериорен екип на фирма “Ирис Дизайн”, предлага на своите бъдещи посетители не само гарантирано спокойствие по време на престоя, ами и привлекателната доза гъдел по струната на човешкото любопитство. “Biscuit Coffee” е мястото с всички онези дребни елементи, които човек не може да открие с невъоръжено око… особено от пръв поглед.

След като осуетите любовта си към заведението, ще започнете да се радвате на интригуващите детайли, които могат да се открият върху стените на заведението, неговите врати, под, таван и интериорно присъствие.

Въобще “Biscuit Coffee” е най-точното място за истинските ценители на кафето. Независимо дали търсят прашинка време със себе си, дълбоко замечтани в прелестите на черната напитка. Или бленуват за уединение, запратили поглед навън, през големите стъклени завеси на заведението.

“Biscuit Coffee” е също толкова удобен и за по-големи компании. Приятели, които имат достатъчно време както за себе си, така и за приятните чувства, които кафето създава в тях.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste