Cafe-bar “Polis Балкан”

От Интериора НЕТ на 25 януари 2011

Cafe-bar "Polis Балкан"Поредният успешно приключен интернационален проект на “Ирис Дизайн” вече е факт. Името му е Cafe-bar “Polis Балкан”, обединяващ творческата мощ на интериорният екип на студиото и възприятията, идеалите и желанията за изящна визия на чуждестранния клиент.

От обикновено Г-образно помещение, посредством подходящото съчетаване на отделните стилистични елементи, цветове и културни препратки от страна на “Ирис Дизайн”, се е получил крайният резултат – модерно заведение от европейски тип. Балансиращо на тънката граница между чаровно кафене, обвито в блажения аромат на интересната етно-атмосфера и нощен бар, който привлича със своята ненатрапчива и екзотична светлина. По този начин предразполага своите клиенти да му гласуват нужното доверие – превръщайки го в подходящо място както за по-разчупени, нестандартни делови срещи, така и за естествени среднощни свалки от най-нежен тип.

Може да изпиете нещо бързо, на крак, флиртувайки с поглед през огледалната действителност. Или да си дадете малка почивка, поверявайки спокойствието си в ръцете на интериорната подредба върху самия бар. Разбира се, срещата на четири очи, с пламенни от вълнение длани, сгушени една в друга, докато споделяте интимните си тайни със своя събеседник също е вариант.

Не може да пропуснем и възможността за раздвижен флашмоб на територия на бара. Въпреки тесните на пръв поглед пространства, благодарение на прецизната интериорна организация, гръцкия бар отваря достатъчно пространство и за по-интензивно движение между отделните сепарета.

Кафе-бар “Polis Балкан” – за всеки вкус и настроение. Преоткрийте удоволствието “На по чашка”, като се потопите в чувствената атмосфера на бара.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste