Кафе бутик Лозенец

От Интериора НЕТ на 24 януари 2011

Кафе бутик ЛозенецПри проектирането на този бутик усилията на дизайнерите от интериорният отдел на Ирис Дизайн са концентрирани основно в зрителното “отваряне” на архитектурната даденост.

Голямото предизвикателство идва от желанието на клиента да се съвместят много функции на малка площ в дълго и тясно помещение.

Желаният резултат е постигнат с прецизно оптимизиране на размерите и фино вплетените светещи повърхности.

Пестеливата цветност в комбинация от бял лак съчетан с елементи в ярки тонове създават допълнителна илюзия за разчупено и раздвижено пространство.

Постигнатото общо въздействие от вътрешния дизайн на кафе бутика е на футуристичен моден подиум със съвременна и модерна визия.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste