Ресторант Рилена в хотел Рила (град Дупница)

От Интериора НЕТ на 2 януари 2011

ресторант Рилена в хотел Рила, град ДупницаИнтериорният дизайн на ресторант Рилена в хотел Рила, град Дупница е с изчистена визия и категоричен стил. Съвременна интерпретация на непреходната класика. Цветовата гама е подбрана с финес, палитрата започва от шоколадово кафяво, преминава през златисто карамелено и стига до романтичният и нежен цвят на шампанското.

Акцентите в интериора са търсени в ефектният таван и осветителните тела. Асиметричната раздвижена композиция, в която са подредени подовите плочи допринася за атрактивният облик на салона.

Една от основните функции на тази зала е организирането на сватбени тържества. Минималистичният подход на дизайнерите, изяществото в детайла и усещането за лекота създават благоприятна и празнична атмосфера, на фона на която без излишно вълнение младоженците казват “Да!” един на друг.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste