Сладкарска къща “Наслада”

От Интериора НЕТ на 26 декември 2010

Сладкарска къща "Наслада"Сладкарска къща “Наслада” е съвместна инициатива на консултанска къща Alma Libre и студио за графичен, уеб и интериорен дизайн IRIS DESIGN. Идеята е проекта да онагледи печелившата формула при създаване на такъв тип обект.

Рецептата на успеха е синтез от изчерпателна гама високо качествени изделия, отлично обслужване, уютна атмосфера и достъпни крайни цени.

Иноваторските продукти и ценни съвети на база дългогодишен опит в бранша, както и точно премереното рекламно послание и вътрешен дизайн на помещението са важни елементи за постигане на добър краен резултат.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste