Виртуално разглеждане на интериорни решения от 360.bg

От Интериора НЕТ на 21 декември 2010

Накратко: Ако сте мебелна къща или интериорен дизайнер можете да покажете проектите и готовите си решения вместо със снимки, с виртуални (360 градусови/3д) панорами, за да спечелите доверието и възхищението на клиентите си. На достъпни цени.

Подробно:
Много от уважаващите себе си мебелни къщи и интериорни дизайнери правят 3д проекти на това как ще изглежда завършения проект за вътрешно обзавеждане. Готовите проекти се показват под формата на “снимки” които са извадени от 3д програмата, която се използва.
Защо обаче се прави това? крайната цел е клиента да получи добра представа за това какво ще получи при приключване и да го одобри. По този начин и дизайнерите са спокойни, че се прави това, което клиента иска, и клиента (най-важното) получава усещане че всичко ще е наред и е доволен от услугата.
Какво ще кажете ако освен обикновените 2д снимки покажете на клиента и как би изглеждало интериорното решение по начин, който създава усещането че присъствате на място във вече завършения проект.
Няма ли това да ви отличи от конкуренцията и да впечатли клиента ви още повече?
Не сте сигурни? Вижте примери.

Проект: Спа хотел

3Д снимка рецепция3д снимка баня 3д снимка стая

Виртуална разходка – тук

Проект: Бар

3д снимка

Виртуална разходка – тук

Други мебелни къщи и дизайнери не използват 3д моделиране на бъдещите си проекти. При техния модел новите клиенти биват впечатлявани със снимки на вече готови добри проекти на фирмата. И тук също, освен снимки можете да покажете пълния интериор по начин който ще впечатли клиента значително повече.
Ето примери

Проект: Апартамент

Трапезария - снимкаСпалня - снимкаДетска стая - снимка

Виртуална разходка –тук

Проект: Хол

Хол

Виртуална разходка – тук

Ще кажете – не е ли много скъпо? Скъпите виртуални разходки са една от най-разпространените заблуди. С напредването на технологиите услугата виртуална разходка става все по-евтина. 360 България ЕООД може да ви предложи множество решения с различни бюджети – понякога можете да покажете нещо дори само за 10 лв – цената на една пица в ресторанта. Свържете се с 360 България ЕООД тук и поискайте оферта за вашия случай.

ВНИМАНИЕ: Само за читателите на Интериора.нет. След като получите оферта от 360.bg ни изпратете/кажете ключовата дума ИнтериораНет и веднага ще получите 5% отстъпка от цената на офертата, без да се налага да правите нищо друго!

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste