Интериорен дизайн на Сладкарска къща АБИ

От Интериора НЕТ на 20 декември 2010

Фасадно оформление и частична интериорна намеса в два от съществуващите десет магазина от веригата “Сладкарска къща АБИ”. Проектите са изцяло съобразени с архитектурната даденост.

Дизайнът е базиран на съществуващото лого, а графичната рекламна линия е доразвита в интериорна посока.

Райето в червено и бордо намира приложение в тапет отделен в хоризонтала с бял класически фриз. В горната си част стените са решени в бананов цвят в мек нюанс вдъхновен от ярките жълти акценти в логото.

Подбраните подходящи графични изображения допълват с настроение и “аромат” атмосферата в магазините. Огледалата в стилни златни рамки отварят пространството и го разчупват по един приказен начин.

За това усещане за вълшебство допринасят и фолираните върху тях декоративни флорални елементи от златен пясъкоструй.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste