Нощен клуб Lizard

От IrisDesign на 28 януари 2010

Интериорен дизайн на нощен клуб Lizard. Гущери и пеперуди, като основен мотив в заведението. Лилава феерия от светлини. Динамична обстановка.

Златен варак по стените, златна, лилава и черна кожа за дивани и столове с крокодилска щампа. Иноксови пана с врязани светещи силуети на гущери и пеперуди.

Съществуващите прозорци са покрити със светещи детайли от пеперудени крила в златисти рамки. Проектираното ефектно осветление и диско топките допълват клубната атмосфера.

Обособени са различни зони за всеки вкус – сепарета, високи маси и столове. Бар Lizard превръща нощните часове в хубаво емоционално преживяване с музика на живо и интимна атмосфера.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste