Интериорно оформление на ресторант от веригата Pizza Hut

От IrisDesign на 28 януари 2010

Проект за интериорно оформление на ресторант от веригата Pizza Hut.

Съобразно специфичните изисквания на престижната търговска марка с утвърден имидж при налагана на българския пазар ние адаптираме интериорния проект към архитектурните дадености на различни помещения, като правим пълно рекламно обслужване на проекта.

Специфичното на такъв вид проектиране е, че трябва изцяло да се съобразим с вече наложената схема на работа и разработената концепция за дизайн.

Всеки детайл е обмислен и прецизиран. Освен дизайна на интериора разработваме проект за фасадното оформление както и всички необходими печатни рекламни материали като меню бордове, менюта, рекламни флаери, постери, опаковки и др.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste