Интериорен дизайн на KFC Mall Варна

От IrisDesign на 28 януари 2010

Интериорен дизайн на KFC Mall Варна. Марката има задължителни изисквания при проектирането на интериора и графичната визия. Така се спазват стандартите за качество и необходимата последователност за налагането и запомнянето на марката.

Оформена е фронталната клиентска зона. Разработени са бар, декорации и облицовки стени. Някои елементи от дизайна на KFC са изображението на Генерала, символът „11” /единадесетте тайни подправки/, задължително изпълнени в техните запазени цветове и шрифтове.

Материалите също са идентични за всички заведения от веригата.

Цветовете са светли, приветливи, изчистени, предразполагащи към хранене. Графичните елементи говорят за традиции. Цветните пана и снимки са закачлив акцент, който възбужда апетита.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste