Проект за офис на туристическа агенция

От IrisDesign на 27 януари 2010

Интериорното оформление става неделима част от лицето и облика на всяка компания, фирма или институция. Това е проект за офис на туристическа агенция.

Изискването е да има определен брой работни места с възможен достъп на клиенти до тях. Възможност за представяне на актуални туристически дестинации. Запомняща и атрактивна визия, постигаме с графично оформена фронтална на входа стена, която посреща първоначално посетителите.

Подходящ елемент, характерен и асоциативно свързан с пътуване – земно кълбо в оригинална стилизация, без излишна цветност и натрапчивост.

Колoната, която конструктивно присъства в средата на помещението е облечена в стъкло и светлина. Кореспондира с информационния кът и придава дух на съвременен, модерен офис. Осветителните тела са подчертано офисен тип.

Покривайки нуждата от достатъчно интензивно осветление за такъв тип помещения. Цветовете са свежи и стилни, внасяйки въздушност на обстановката, за да бъде тя приятна за работа. Работните места са с олекотени форми без излишни елементи.

Пространството е разпределено така, че да има свободен достъп на клиенти до бюрата. Предвидени са места за монитори, на които да се представят материали за предлаганите обекти, както и кът с мека мебел за изчакване – удобство и същевременно успешен синтез с възможност за рекламни послания към потенциалните клиенти.

Научи повече - Вашите проекти ТУК!
rss feedХаресват ли ви различните материали, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите ни публикации с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.
Creative Commons License
Материалите от Интериора НЕТ са лицензирани под Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License. Сайтът Интериора НЕТ е разработка от Tivokoste